wilt u meer en beter betaalde lezingen geven dan is ons spreker mangement wat voor u!


spreker
management
services
meer succes
meer boekingen
minder gedoe

Waarom ons spreker management?


In de eerste plaats om je ambities als spreker te helpen waarmaken.
Corvey & Steup behartigt de zakelijke en commerciële belangen van professionele expertsprekers zoals succesvolle ondernemers, auteurs en wetenschappers die vaak gevraagd worden om lezingen, presentaties, trainingen en workshops te geven.

We zorgen voor de afhandeling van aanvragen, onderhandelen de juiste vergoeding uit, maken afspraken voor tijdige betalingen en we bereiden onze sprekers goed voor op het event, de bijeenkomst en het publiek.

Voor wie?

Voor zowel de ervaren sprekers als de beginnende sprekers met ambitie.
Succesvol blijven of een veel gevraagd spreker worden, het lukt beter en sneller met professionele ondersteuning van ons Spreker Management.

Jonge en minder ervaren sprekers coachen en begeleiden we waardoor ze zich sneller ontwikkelen en de kans op vaker gevraagd worden toeneemt.
Een top spreker word je niet van de ene op de andere dag maar met de onze ondersteuning gaat het wel sneller.

Met onze kennis, ervaring en netwerk ondersteunen we uw ambities.

Wilt u weten hoe ons management voor u kan werken?
Stuur ons een berichtje om u te bellen of u belt ons.  bel of mail

  • STRATEGIE

  • TOOLS


  • NETWERK


  • MANAGEMENT


Wat doet het management?

Corvey & Steup Spreker Management Services behartigt de zakelijke en commerciële belangen van professionele expertsprekers, succesvolle ondernemers, auteurs van managementboeken en wetenschappers die vaak gevraagd worden om lezingen, presentaties, trainingen en workshops te geven.

Ben jij al een ervaren spreker of wil jij ook een succesvolle en veel gevraagd spreker worden of blijven, dan lukt dat sneller met professionele ondersteuning. Wil je daarbij dat jouw zakelijke en commerciële sprekersbelangen professioneel behartigt worden, dan gaat onze Spreker Management services zeker voor jou werken.

Jonge en minder ervaren sprekers coachen en begeleiden we waardoor ze zich snel verbeteren en de kans op vaker uitgenodigt worden toeneemt.
Een top spreker word je niet zo maar en alle ondersteuning die je daarvoor nodig hebt kun je bij ons krijgen.

Met de inzet van onze kennis, ervaring en ons netwerk zul je merken dat je je als spreker sneller ontwikkeld en daardoor je eigen ambities eerder waar maakt.

Neem jij je sprekerscarrière serieus? Maak dan een afspraak met ons we bespreken de mogelijkheden die wij hebben en die jij nodig hebt. bel of mail ons voor een afspraak.


Het is tijd voor re-branding als je bekend staat om wat je was en niet om wie je wilt zijn!