De naamgevers Corvey & Steup

Carl Corvey (overgrootvader) was, van de vele dingen die hij deed, ook een buitengewoon goed spreker en de uitgever – redacteur van het toentertijd vernieuwende blad “Het Leven”. Gedurfd voor die tijd en actueel. Wat vandaag gebeurde stond de volgende dag in “Het Leven”.

Karel Steup, grootvader van moeders kant, was een van de eerste luchtmacht piloten in Nederland. Hij was lid van het beroemde stunt team “Five Fingers” en later commandant van Soesterberg en Schiphol.
(het vliegtuig op de achtergrond heeft hij gevlogen, foto uit familiearchief)

 
Robert Slotboom

Adviseur & Coach in
effectieve communicatie
Spreker Management

Van jezelf leer je het langzaamst!

Sinds 1988 houd ik me bezig met communicatie en vanaf mijn eerste congres in mei 2000 werk ik met  (inter)nationale experts, professional speakers, chief executives en ondernemers die hun verhaal deden op 1 van de honderden congressen, seminars en workshops die we organiseerden.
In de afgelopen 20 jaar heb ik dan ook veel kunnen leren van zowel de beste als ook van de slechtste sprekers. Vooral over wat wel en wat absoluut niet werkt. En ook hoe je het voor een groot publiek of kleine groep het lang spannend houdt, waarmee overtuig je de mensen en door welke oorzaken verdwijnt de aandacht van je publiek zo snel, hoe en wat laat je ze onthouden en niet onbelangrijk, hoe gebruik je humor.
Dit nu is mijn kennis van effectieve communicatie en deze kennis deel ik met u. We hebben bij Corvey & Steup inmiddels ruime ervaring in het succesvol adviseren en coachen van mensen maar ook bedrijven die hun communicatie willen verbeteren.

Men denkt er vaak te ingewikkeld over maar dat hoeft natuurlijk niet.

De afgelopen 20 jaar heb ik het publiek steeds beter leren begrijpen en dat is cruciaal want het publiek bepaalt of je het goed doet.

Wij helpen je als dat nodig is je publiek beter te begrijpen om zo je boodschap effectiever te communiceren.

Ga je vertellen wat je weet of vertel je wat ze willen weten.

Als spreker coach help ik professioneel sprekers om meer succes te bereiken met hun lezingen.
Met ons zakelijk management krijg je de beste ondersteuning omdat we uit ervaring weten hoe de markt werkt.


Van jezelf leer je het langzaamst!

Vanaf mijn eerste congres in mei 2000 werk ik met  (inter)nationale sprekers en docenten voor de congressen, seminars en workshops die ik organiseerde.
In die 16 jaar heb ik veel geleerd  van de beste en slechste sprekers. Vooral wat werkt en wat werkt absoluut niet. Maar ook hoe je het een uur lang spannend houdt voor een publiek, waarmee overtuig je ze en waarom verdwijnt de aandacht van je publiek zo snel als ze je niet kunnen volgen, wat laat je ze onthouden en ook heel belangrijk, hoe gebruik je humor.
Dit is nu mijn kennis die ik weer gebruik om sprekers beter te maken. Bij Corvey & Steup is er veel ervaring in het adviseren en coachen van zeer ervaren professionele sprekers en zakelijke sprekers.

Mensen denken er vaak te ingewikkeld over maar met wat  vertrouwen en plezier in het spreken gaat er vanzelf al veel goed.

In de afgelopen jaren heb ik het publiek steeds beter leren begrijpen, het publiek is de graadmeter die bepaalt of je goed genoeg bent of niet.

Het is daarom ook van cruciaal belang dat je van te voren weet wie je publiek is.
Ga je vertellen wat je weet of vertel je wat ze willen weten. Dat maakt het grote verschil in de uiteindelijke beoordeling van het publiek.

Sinds 2014 doen we ook het Spreker Management voor veelgevraagde sprekers zoals experts en bekende ondernemers en we doen dat voor de beginnende en minder bekende sprekers die graag vaker gevraagd willen worden voor lezingen en presentaties.

Als je op dit vlak succesvol wilt zijn dan kan een zakelijk management zeker helpen omdat ze uit ervaring weten hoe de markt werkt en ze kunnen je als spreker met advies en coaching begeleiden tot een top spreker.

references – past & present

Hieronder de logo’s van een aantal bedrijven en organisaties waarmee we samen werken of in opdracht voor hebben gewerkt met onze sprekers / top-docenten en op het gebied van ontwikkelen + samenstellen van programma’s voor congressen, bijeenkomsten en workshops of geadviseerd & gecoacht hebben in het geven van lezingen en zakelijke presentaties.

Image