Wij vinden altijd de juiste spreker!


Het overzicht van experts en professionals voor wie wij het Spreker Management doen en van sprekers waarmee we graag samenwerken op niet exclusieve basis van management.
Het overzicht is nog lang niet compleet maar daar wordt hard aan gewerkt!

Onze sprekers / docenten


Het Internationale sprekersnetwerk


We hebben een uitgebreid netwerk van experts en professionals die lezingen en presentaties geven over elk interessante onderwerp dat u kunt bedenken. Het bijzondere is dat we niet alleen de bekende en zeer ervaren sprekers hiervoor inzetten, we bieden ook nieuw talent een podium om hun boeiende en vernieuwende verhaal te brengen. We coachen en begeleiden ze om nog beter en professioneler te worden en we helpen ze door veel vlieguren te geven waardoor ze blijven groeien en ontwikkelen groeien en de nodige ervaringen opdoen.

Dit is in het belang van de jonge en beginnende sprekers en een voordeel voor iedereen die met een “beperkt sprekers budget” een bijeenkomst organiseert en toch een bijzondere gastspreker willen!

Door onze samenwerking met Haystack hebben we meer dan 100 auteurs van management boeken die gevraagd worden voor lezingen en presentaties.

Vaak ook in combinatie met het boek voor de gasten. We hebben daarom combinatie deals bedacht en dat noemen we Boek een Boek.

Robert met Geerhard Bolte, uitgever van Haystack